Φιλοξενία

Με φόντο το καταπράσινο Κουκούλι και την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά του, δημιουργήσαμε έναν ξεχωριστό παραδοσιακό χώρο φιλοξενίας που συνδυάζει απλότητα και ηρεμία για οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης όλες τις εποχές του χρόνου.

Καθαριότητα

Η συντήρηση και η καθαριότητα είναι κάτι για το οποίο φροντίζουμε καθημερινά σε όλους τους χώρους του ξενώνα μας.Θέλουμε πραγματικά ο επισκέπτης μας, να νιώσει άνεση και ευχαρίστηση με το δωμάτιο όπου θα περάσει λίγες ημέρες χαλάρωσης.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Σε όλες τις λεπτομέρειες του ξενώνα, των δωματίων και των ανέσεων που σας προσφέρουμε καθημερινά με αγάπη και φροντίδα.

Σας προσφέρουμε

τις παρακάτω υπηρεσίες κατά την διάρκεια της διαμονής σας, ώστε να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή εμπειρία παραμονής σας στον ξενώνα μας και την περιοχή.

Πρωϊνό σε μπουφέ

Πρωϊνό σε μπουφέ

Με παραδοσιακά ζαγορίσια χειροποίητα προϊόντα όπως φρέσκα αυγά, μέλι, γιαούρτι, πίτες, λουκουμάδες, τυρί, χυμό και καφέ που καθημερινά ετοιμάζουμε για εσάς.

Υπηρεσία Δωματίου

Υπηρεσία Δωματίου

Ώστε να απολαύσετε τον καφέ, το σνάκ ή το ποτό σας, στην άνεση του δωματίου σας. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Φύλαξη αποσκευών

Φύλαξη αποσκευών

Κατά την αναχώρησή σας μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας σε εμάς ώστε να περιηγηθείτε στην περιοχή και να τις παραλάβετε αργότερα.

Υπηρεσία Μεταφοράς

Υπηρεσία Μεταφοράς

Κατόπιν συνεννόησης, αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από και προς τα Ιωάννινα (αεροδρόμιο, ΚΤΕΛ) κατά την άφιξη ή την αναχώρησή σας.

Ασύρματο Internet

Ασύρματο Internet

Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενώνα μας αλλά και στα δωμάτια παρέχουμε δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet.

Χώρος Στάθμευσης

Χώρος Στάθμευσης

Σε δημοτικό χώρο ακριβώς μπροστά από τον ξενώνα μας, ο οποίος παρέχεται δωρεάν στους πελάτες μας κατά την διάρκεια της διαμονής τους.