Η Κουζίνα

Καλομαγειρεμένα φαγητά, παρασκευασμένα με φρέσκα υλικά, μαγειρεμένα με τέχνη και μεράκι. Με παραδοσιακές συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, θα απολαύσετε μοναδικές γεύσεις που θα τις βρείτε μόνο στο Ζαγόρι, καθώς πολλά από τα μυρωδικά και συστατικά βρίσκονται μόνο σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας.

Ο Χώρος

Παραδοσιακό, πετρόχτιστο εστιατόριο, με φιλική ατμόσφαιρα και οικογενειακό περιβάλλον,ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το φαγητό, το τσίπουρο ή τον καφέ σας στα μπάσια δίπλα στο τζάκι τον χειμώνα ή στην μεγάλη καταπράσινη αυλή μας με απέραντη θέα το καλοκαίρι.

Η Παράδοση

Με σεβασμό στον πελάτη και πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση, προσπαθούμε και δημιουργούμε παραδοσιακά πιάτα που με μεράκι σας προσφέρουμε,σε ένα φιλόξενο και καθαρό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο αρμονικά συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Σας περιμένουμε

Ελάτε να γνωρίσετε το χώρο μας αλλά κυρίως τους ανθρώπους και τις γεύσεις μας και θα καταλάβετε τι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει στην περιοχή και με πόσο ζήλο και επιμονή εξυπηρετούμε καθημερινά τους επισκέπτες μας

Καθημερινά: 09.00 – 23.00